Plaće radnicima i imenovanje novoga predsjednika Uprave Đuro Đaković grupe

Slavonski Brod, 7. siječnja 2020. (brodportal.hr/sssh)  - Đurinim radnicima isplaćena je plaća za studeni 2019. godine, a kako se navodi u objavi na Zagrebačkoj burzi, Hrvoje Kekez iz Slavonskog Broda imenovan je predsjednikom Uprave Đuro Đaković grupe na mandat od šest mjeseci i to od 7. siječnja do 7. srpnja 2020. godine.

Njegov prethodnik Marko Bogdanović podnio je ostavku još u listopadu prošle godine.

Đurinim radnicima danas je isplaćena plaća za studeni _sbplus.hr, 3. siječnja 2020.

-  Osiguravamo potrebnu likvidnost da bi se ondje počelo raditi na jedan drukčiji način. Do 17. siječnja ta će likvidnost biti osigurana, do 17.siječnja Đuro Đaković će imati novi menadžment. I od 17. siječnja, pa nadalje, Đuro Đaković s jednom novom filozofijom ide u 2020., izjavio je novinarima ministar gospodarstva Darko Horvat  3. siječnja uoči sjednice Vlade.

Vezane vijesti:

Radnicima društava Đuro Đaković Grupe danas počele sjedati plaće i za mjesec studeni, do kraja tjedna bit će isplaćene svima _ebrod.net, 30. prosinca 2019.

Sastanak o Đuro Đaković grupi u Vladi RH: Plaće za studeni do kraja prosinca, odgađa se, za sutra najavljeni, prosvjed na Markovu trgu _sssh.hr, 23. prosinca 2019.