Povodom 100 godina Đure Đakovića Sindikat metalaca Hrvatske organizirao sportske susrete

Slavonski Brod, 10. svibnja 2021. U organizaciji Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindikata (SMH-IS) u povodu 100. obljetnice postojanja Đure Đakovića održani su sportski susreti radnika iz osam trgovačkih društava.

Održano je natjecanje u malom nogometu i pikadu. Četiri ženske ekipe natjecale su se u pikadu - Đuro Đaković Montaža, TEP, Specijalna vozila i Aparati, a pobjedu je odnijela ekipa iz Đ.Đ. TEP.

Za muške radnike organiziran je malonogometni turnir, a natjecalo se čak osam ekipa -  Đ.Đ. Montaža, Đ.Đ. Kompenzatori, Đ.Đ. TEP, Đ.Đ. Alatnica, Đ.Đ. Specijalna vozila, Đ.Đ. Aparati, Đ.Đ. Strojna obrada i Đ.Đ. Energetika i infrastruktura.

U nizu napetih susreta izdvojile su se četiri najbolje ekipe koje su ušle u polufinale - Đ.Đ. Montaža, Đ.Đ. TEP, Đ.Đ. Strojna vozila i Đ.Đ. Specijalna vozila. Najboljim su se ipak pokazali igrači iz Đ.Đ. TEP-a koji su osvojili prvo mjesto, velikim dijelom zahvaljujući i najboljem igraču Stipi Gavraniću.

"Povodom 100. godina Đure Đakovića, sindikati su na sebe preuzeli organizaciju sportskih susreta radnika i ovdje danas na ovim terenima imamo priliku gledati susrete radnika iz osam trgovačkih društava. Radnici Đure Đakovića su to zaslužili svojim radom i trudom", rekao je dopredsjednik SMH-IS Antun Štivić, te otkrio da se planira i pokretanje Lige Đure Đakovića za koju su radnici pokazali velik interes.

Radnicima je podršku došao dati i predsjednik SMH-IS Siniša Kosić, naglasivši da se malo koje trgovačko društvo može pohvaliti stogodišnjom tradicijom.

U prilogu SBTV pogledajte kako je su protekli sportski susreti:

https://www.youtube.com/watch?v=s9mvBexhvzI

Foto: Screenshot