SSSH nadigrao Zvezu

Kozje, 13. rujna 2012. - Po izuzetno lošem i kišovitom vremenu, na nogometnom igralištu  sportskoga centra u slovenskom mjestu Kozju, popodne je odigrana  prijateljska utakmica u kojoj su nogometaši SSSH nadigrali Zvezu svobodnih sindikatov Slovenije. Rezultat 13:5 veselio je Savezova izbornika Željka Jurašinovića iz Siska.

- Igralište je bilo poput bazena, prepuno vode i nije bilo lako igrati, kako domaćinima, tako i nama gostima. No, utakmica je bila uzbuđujuća, zapravo događaj. Dečki su odlično odigrali – kazao je Jurašinović. Uz teren, atmosferi je u mnogome svojim dosjetkama i komentarima preko megafona pridonosio i potpredsjednik SSSH Ivan Tomac.

Za domaćine je igrao i predsjednik ZSSS Dušan Semolič. Nakon utakmice, na druženju uz gulaš, Semolič je svakome igraču uručio po medalju u znak sjećanja na ovaj događaj, ali i pehar što ga je primio Mirko Tavra iz Montinga.

I Tomac je, u ime SSSH, ljubaznim domaćinima uručio pehar, naglašavajući kako sa Zvezom svobodnih sindikatov Slovenije postoji dugogodišnja izvanredna suradnja na mnogim područjima, ne samo sportskome.

- Rezultat je, zapravo, 2:2. Ovo je bio četvrti nogometni susret. U dva su pobijedili nogometaši Zveze, a u dva SSSH – kazao je Tomac.