SSSH

PočetnaVijestiWEBINAR#4: Kako se nositi sa stresom u kriznim vremenima

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

WEBINAR#4: Kako se nositi sa stresom u kriznim vremenima

Zagreb, 5. lipnja 2020. - SSSH nastavlja s online edukacijom (webinarom)  pod nazivom "Kako se nositi sa stresom u kriznim vremenima" u srijedu, 10. lipnja, od 14:00 do 15:00 sati.

PRIJAVI SE NA WEBINAR#4

Epidemija koronavirusa i nedavni potres u Zagrebu i okolici izazvali su strah i neizvjesnost među radnicima i radnicama. Suočili smo se s brigom za svoje i zdravlje svojih bližnjih, kao i nesigurnošću na radnom mjestu, uključujući mogućnost smanjenja materijalnih prava ili čak gubitka posla. Ograničavanje fizičkih kontakata s kolegama, prijateljima i članovima obitelji samo je povećalo psihološki pritisak.

Kako neizvjesnost i strah utječu na našu svakodnevnicu? Kako možemo zaštititi sebe i svoje bližnje? Kako na kvalitetan način upravljati stresom na svom radnom mjestu? Kako pružiti podršku članovima i pokazati da sindikat može pomoći u prevladavanju teških psiholoških situacija?

O ovim temama govorit će:
Vedrana Zovak, dipl. psiholog, prof. 

Webinar Kako se nositi sa stresom u kriznim vremenima je edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava i radnički predstavnici sindikata udruženih u SSSH.
Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti postavljanjem pitanja.
Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.

Prijava za sudjelovanje može se ispuniti preko sljedeće poveznice:
https://forms.gle/kjvvExR97PsZDTHQA

Webinar je organiziran u okviru projekta „Zajedno smo jači“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom