SSSH

PočetnaVijestiAktivnostiMeđunarodne aktivnostiSindikat pomoraca Hrvatske traži nastavak potrage za posadom, pokrenuta i peticija

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Sindikat pomoraca Hrvatske traži nastavak potrage za posadom, pokrenuta i peticija

Rijeka, 6. listopada 2019. (n1info.com/sssh) - Nada sigurno još postoji, ne samo u obitelji. Ta nada realno još može postojati dok postoji neki postotak šanse, treba nastaviti potragu. Svi brodovi koji plove tim područjem, što uključuje i ribarske brodove, bit će obaviješteni o činjenici da je potraga još uvijek u tijeku i da moraju obratiti pozornost na more, stalno motriti i tražiti te ljude. Mi očekujemo malo veći opseg, da se zrakoplovstvo uključi, da se područje nastavi istraživati zrakoplovima jer je riječ o ogromnom području koje je veličine kao dvije do tri Republike Hrvatske, komentirao je za N1 televiziju prekid potrage za pomorcima koji su nestali nakon potonuća Bourbon Rhodea, među kojima je i hrvatski kapetan Dino Miškić, Neven Melvan, glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske.

"Molimo da potpišete peticiju za nastavak potrage za našim kapetanom Miškićem i članovima posade, koju tvrtka Bourbon želi obustaviti", objavljeno je u Facebook grupi na kojoj je peticija podijeljena.

Peticiju možete potpisati OVDJE.

 

Cijeli tekst pročitajte na:

Sindikat pomoraca traži nastavak potrage za posadom, pokrenuta i peticija
 

Vezane vijesti:

Potraga se mora nastaviti _sph.hr

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom