SSSH

PočetnaVijestiMeđunarodne aktivnostiPoruke solidarnosti i podrške

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Poruke solidarnosti i podrške

Zagreb, 23. ožujka 2020. - Nakon jučerašnjeg potresa, Savezu samostalnih sindikata Hrvatske stižu poruke solidarnosti i podrške sa svih strana: Europske konfederacije sindikata (ETUC), Međunarodne konfederacije sindikata (ITUC), Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO), IndustriALL globalnog sindikata i industriAll europskog sindikata, IUF-a i EFFAT-a, Saveza samostalnih sindikata Srbije, Saveza sindikata Republike Srpske, SSM Makedonija, mađarske LIGE...

- Sa velikom zabrinutošću pratimo vesti iz Zagreba. Slike porušenih i oštećenih zgrada, spomenika kulture i obeležja Zagreba, a pre svega povređenih ljudi duboko su nas potresle. Pored pandemije virusa sa kojom se svi borimo, nastojeći da maksimalno zaštitimo živote i zdravlje naših radnika i građana, Zagreb je pogodila i ova velika nedaća.

Savez samostalnih sindikata Srbije izražava punu podršku i solidarnost sindikatu, radnicima i građanima Zagrebe, kao i cele Hrvatske sa iskrenom željom da se izbore sa ovom teškom situacijom i iz nje izađu kao pobednici.

Uverevamo vas, da u tim vašim naporima u SSS Srbije  imate iskrene prijatelje, koji su spremni, i u ovim zaista teškim i za sve nas ograničavajućim okolnostima, pruže podršku i pomoć. Molimo vas da našu podršku, reči ohrabrenja i solidarnosti prenesete radnicima i članovima sindikata i građanima, navodi se u pismu SSSS-a.

Foto: Pixabay


Vezano:

Beograd s terasa i balkona pljeskom podržao Zagreb, Ljubljana šalje hitnu pomoć, Sarajevo ima poruku ljubavi _tportal.hr

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom