SSSH

PočetnaVijestiNacionalne aktivnostiPrijavi se na webinar o konfliktnim situacijama

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Prijavi se na webinar o konfliktnim situacijama

Zagreb, 10. lipnja 2020. - SSSH nastavlja s online edukacijom (webinarom)  pod nazivom "Kako bolje razumjeti i kontrolirati konfliktne situacije" u četvrtak, 18. lipnja, od 14:00 do 15:00 sati.

PRIJAVI SE NA WEBINAR#5

Protekli mjeseci donijeli su nam svima stresne situacije, a one obično rezultiraju s više sukoba među ljudima, i s većim intenzitetom tih sukoba. Konflikti često završavaju tako da su obje osobe ljute i nezadovoljne.

No to ne mora uvijek biti tako. Ako se malo potrudimo, možemo naučiti kontrolirati svoje osjećaje u komunikaciji, prepoznati različite stilove ponašanja i razviti vještine koje nam omogućuju da lakše pronađemo produktivna rješenja i izlaze iz konfliktnih situacija.

Zbog čega dolazi do nerazumijevanja u komunikaciji i kako nastaju sukobi? Kako prepoznati svoj stil pristupa situacijama sukoba i kako najučinkovitije rješavati sukobe? Kako upravljati sukobima u stresnim situacijama na radnom mjestu?

O ovim temama govorit će:
• Martina Stažnik, psihoterapeutkinja 

Webinar Kako bolje razumjeti i kontrolirati konfliktne situacije je edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava i radnički predstavnici sindikata udruženih u SSSH.
Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti postavljanjem pitanja.
Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.

Prijava za sudjelovanje može se ispuniti preko sljedeće poveznice:
https://forms.gle/FbTQxxXasryi5Yp87

Webinar je organiziran u okviru projekta „Zajedno smo jači“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom