SSSH

PočetnaVijestiNacionalne aktivnostiSretan rođendan, Sindikalna akcijo!

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Sretan rođendan, Sindikalna akcijo!

Zagreb, 15. travnja 2018.  – Na današnji dan, prije 27 godina, izašao je prvi broj Sindikalne akcije, glasila Saveza samostalnih sindikata Hrvatske ( SSSH). Od te davne 1991. godine, novine su se održale do danas, čak i ratu usprkos.

Rubrike i teme su se mijenjale, mijenjali su se urednici, novinari, suradnici, dinamika izlaženja… no neprekidno smo išli ukorak s vremenom, vodeći se pravilima struke – objektivna, pravodobna i istinita informacija pisana jezikom razumljivim našim čiteteljima, ponajprije sindikalnim povjerenicima. Ova  dvosmjerna komunikacija ključna je za obje strane -  sindikalni povjerenici su bitna karika u životu Sindikalne akcije, poveznica između članova i sindikata, te izvor naših informacija o sindikalnim aktivnostima, na što  Sindikalna akcija uzvraća pomažući im u svakodnevnom obavljanju zahtjevnog sindikalnog posla. Posebice je važno razmjenjivati informacije i pisati o primjerima dobre prakse – sindikalnom organiziranju novih članova, potpisivanju kolektivnog ugovora s povoljnijim materijalnim pravima, uspješnom zastupanju na sudu...

Obilježavajuću 27. rođendan, Sindikalna akcija nagrađuje prvih pet osoba koje se jave na mail: sindikalna-akcija@sssh.hr besplatnim brojevima do kraja 2018. godine.

I ne zaboravite, informacija je moć!


 

Jeste li za vraćanje dobi za starosnu mirovinu na 65 godina:

DA
NE
NE ZNAM