SSSH

PočetnaVijestiNacionalne aktivnostiZA reforme ZA ljude

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

ZA reforme ZA ljude

Ovogodišnji Međunarodni praznik rada Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Matica hrvatskih sindikata obilježit će 1. svibnja prosvjednom povorkom u Zagrebu pod sloganom “Za reforme za ljude”.

Poziv je to Vladi RH za zaokretom i potpuno novom ekonomskom i socijalnom politikom te reformama koja će biti provedene u korist svih radnika i građana, a ne samo kapitala i političke „elite“, poziv na provedbu reformi za kvalitetniji život i ostanak ljudi u Hrvatskoj.

Hrvatski radnici traže: pravedne plaće i bolje uvjete rada, dostojanstvenu starost, kvalitetno obrazovanje kao temelj razvoja i budućnosti, efikasan javan zdravstveni sustav dostupan svima, učinkovito pravosuđe i javnu upravu, te vraćanje povjerenja građana u institucije, kao i promjenu odnosa prema Europskoj uniji i unutar nje – Europu za građane.

PRESS KONFERENCIJA SSSH I MHS-a _09042018

JAVNO ZDRAVSTVO MORA OSTATI JAVNO _press konferencija26042018
 

PRIDRUŽITE SE!

Prosvjedna povorka kreće u utorak, 1. svibnja 2018., u 11.00 sati ispred Radničkog doma (Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2), kreće se Šubićevom, te Maksimirskom ulicom do Parka Maksimir.

Prosvjednicima u Zagrebu pridružit će se i prosvjednici iz drugih krajeva Lijepe naše koji će organizirano, autobusima doći u Zagreb iz Pule, Rijeke, Varaždina, Čakovca, Karlovca, Siska, Slavonskog Broda i Osijeka.

LETAK

PLAKAT

JINGLE "ZA REFORME ZA LJUDE"

Međunarodni praznik rada prosvjedno će se obilježiti i u Splitu na Marjanu, te u Karlovcu, tradicionalnom biciklijadom.

PLAKAT _SPLIT

Ususret Prazniku rada SSSH organizira i sjednice teritorijalnih vijeća svojih teritorijalnih ureda u proširenom sastavu i to u Zagrebu (9.4.), Rijeci (11.4.), Čakovcu (13.4.), Osijeku (16.4.), Sisku (17.4.) i Bjelovaru (20.4.). Sjednicama prethode konferencije za novinare.

Pregled:
ZAGREB
RIJEKA
ČAKOVEC
OSIJEK
SISAK
BJELOVAR

Čestitka LUCE VISENTINIJA, glavnog tajnika ETUC-a

Čestitka SHARAN BURROW, glavne tajnice ITUC-a

Pratite nas:
FACEBOOK event

 

A KAKO JE SVE PROŠLO POGLEDAJTE OVDJE

 

 

Jeste li za vraćanje dobi za starosnu mirovinu na 65 godina:

DA
NE
NE ZNAM