SSSH

PočetnaSSSHMobilna aplikacija SSSH

Mobilna aplikacija SSSH

SSSH neprestano ulaže u razvoj novih kanala komuniciranja, koristeći prednosti novih digitalnih alata, svjestan da bez dijeljenja informacija nema kvalitetnog sindikalnog organiziranja i rada.

Ponosni smo na naš najnoviji iskorak u komuniciranju – aplikaciju SSSH za pametne telefone!

 

Kome je aplikacija namijenjena?

Aplikacija SSSH „Zajedno smo jači“ namijenjena je prvenstveno sindikalnim povjerenicima, članovima sindikalnih povjereništava, radničkim predstavnicima i aktivistima sindikata udruženih u Savez samostalnih sindikata Hrvatske ( SSSH), s ciljem da im omogući dodatnu podršku u njihovom sindikalnom radu.

 

Što omogućuje aplikacija?

Aplikacija našim sindikalistima omogućuje lakše i brže primanje informacija o aktivnostima njihovog sindikata i SSSH, te isto tako omogućuje njima da svoja pitanja, komentare i ideje vezane uz sindikalni rad šalju matičnom sindikatu i SSSH.

Aplikacija će unaprijediti dvosmjernu komunikaciju između sindikalnih povjerenika i aktivista, sindikata i SSSH, omogućujući razmjenu poruka između registriranih korisnika, odnosno sindikalnih povjerenika, radničkih predstavnika i aktivista sindikata udruženih u SSSH – uz pomoć aplikacije, moguće je jednostavno komuniciranje s drugim sindikalistima, i brzo pronalaženje njihovih kontakata u adresaru, čime olakšavamo njihovo međusobno umrežavanje i povezivanje.

Aplikacija sadrži i niz alata korisnih za sindikalni rad, poput foruma za razmjenu iskustava o pojedinim temama, Sindikalnog priručnika, uputa o dobivanju pravne pomoći, pristupnice za učlanjivanje i drugo.

Više o funkcionalnostima aplikacije pročitajte u Uputama za korisnike.

 

Preuzimanje aplikacije

Za ulazak u dio aplikacije namijenjen registriranim korisnicima potrebno je korisničko ime i lozinka platforme EDUCA@SSSH.

Verziju za Android možeš preuzeti na Google Playu

Verziju za iOS (iPhone) možeš preuzeti na App Storeu

 

Preuzmi aplikaciju još danas i pozovi svoje kolegice i kolege da učine isto - zajedno smo jači!

 

Registracija

Naši sindikalisti status registriranog korisnika mogu dobiti ispunjavanjem registracijskog obrasca.

Ažuriranje osobnih podataka i promjenu lozinke za pristup registrirani korisnici mogu napraviti pristupajući aplikaciji putem internetske stranice www.app.educa.sssh.hr.

Pristup putem internetskog preglednika omogućuje korištenje svih funkcionalnosti mobilne aplikacije, kao i dodatnu mogućnost pristupa personaliziranim informacijama o Sustavu osposobljavanja sindikalnih i radničkih predstavnika EDUCA@SSSH, uključujući prijavu na tečajeve, praćenje podataka o tečajevima na kojima su već sudjelovali te pristup dodatnim materijalima za pojedine tečajeve.

Korištenje aplikacije omogućeno je u skladu s Uvjetima korištenja.

 

 

Neregistrirani korisnici

Aplikaciju mogu koristiti i neregistrirani korisnici, kojima su dostupne ograničene funkcionalnosti aplikacije, koje uključuju osnovne informacije o radnim pravima i o tome zašto i kako se sindikalno organizirati.

Ako nisi sindikalist, također možeš preuzeti aplikaciju, ali bez prethodne registracije. Jednostavno klikni na poveznice na preuzimanje i počni koristiti aplikaciju.

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom