SSSH

PočetnaVijestiSekcija mladihNAJAVA: Dijalog lidera i mladih sindikalista

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

NAJAVA: Dijalog lidera i mladih sindikalista

Zagreb, 24. kolovoza 2021. - Sekcija mladih SSSH organizira poludnevni događaj "Dijalog lidera i mladih sindikalista" u okviru projekta „DA revitalizaciji – jačanje sindikalnog djelovanja kroz međugeneracijsko povezivanje“. Nositelji projekta su Međunarodna organizacija rada (ILO), Europska konfederacija sindikata (ETUC ) i Europski sindikalni institut (ETUI), a SSSH sudjeluje kao jedan od nacionalnih partnera.

Ovaj događaj "Dijalog lidera i mladih sindikalista" će se održati 7. rujna 2021. od 11:00 do 15:30 u Radničkom domu u Zagrebu (Trg Petra Krešimira IV. br. 2; dvorana 226/II. kat).

Cilj ovog okupljanja je nastaviti dijalog lidera sindikata i mladih sindikalista koji smo započeli u siječnju 2020. na konferenciji „Mladi u sindikatu 21. stoljeća“. Kroz strukturirani dijalog iskusni i mladi sindikalisti će analizirati provedbu zaključaka konferencije, uspoređivati sposobnost uključivanja mladih u SSSH i sindikata na temelju preporuka ETUC-a, a u drugom dijelu mladi će kroz participativan proces razmjenjivati iskustvo i učiti od lidera sindikata.

Susret je namijenjen mladim sudionicima i liderima sindikata koji su sudjelovali na konferenciji za mlade. Vaše sudjelovanje potvrdite Nediljki Junaković na e-mail: nediljka.junakovic@sssh.hr.

Događaj će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te preporukama stožera, molimo vas za razumijevanje i poštivanje preporuka kako bi sačuvali zdravlje svih prisutnih. 

"Dijalog lidera i mladih sindikalista" događaj je koji organizira Sekcija mladih SSSH u okviru projekta "DA revitalizaciji - jačanje sindikalnog djelovanja kroz međugeneracijsko povezivanje". Nositelji projekta su Međunarodna organizacija rada (ILO), Europska konfederacija sindikata (ETUC) i Europski sindikalni institut (ETUI). SSSH sudjeluje kao jedan od nacionalnih partnera.

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom