SSSH

PočetnaVijestiSekcija mladihSindikalno-aktivistički vikend za mlade (rujan 2021.)

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Sindikalno-aktivistički vikend za mlade (rujan 2021.)

Zagreb, 25. kolovoza 2021. - Sekcija mladih SSSH uz podršku Saveza samostalnih sindikata Hrvatske ( SSSH) i Zaklade Friedrich Ebert (FES)  organizira dvodnevni događaj "Sindikalno-aktivistički vikend za mlade". 

Ovaj događaj će se održati 24. i 25. rujna 2021. u hostelu Moving u Zagrebu. 

Ciljevi programa su:  povezivanje i umrežavanje mladih aktivista iz različitih sindikata udruženih u SSSH, rasprava o konceptu Rada po mjeri čovjeka, izgradnja vještina za sindikalno-aktivistički rad kroz participativne metode rada s mladima, analiza djelovanja sindikata u različitim sektorima te važnosti sindikalnog organiziranja mladih radnika, pravedna tranzicija i radna mjesta. Uz edukacijski dio programa, na kraju programa previđen je aktivistički dio rada – informiranja građana o konceptu Rada po mjeri čovjeka.
Program će voditi i moderirati Nediljka Junaković, stručna suradnica za edukaciju i mlade i Josip Miličević, stručni suradnik na projektu, uz podršku i gostovanje vanjskih suradnika iz drugih partnerskih organizacija.

O uvjetima prijave, programu rada te drugim informacijama javite se svom sindikatu ili kolegici Nediljki Junaković na e-mail: nediljka.junakovic@sssh.hr.

Događaj će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te preporukama stožera, molimo vas za razumijevanje i poštivanje preporuka kako bi sačuvali zdravlje svih prisutnih.

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom