loading
Mobilna aplikacija SSSH

Mobilna aplikacija SSSH

Zajedno smo jači je aplikacija za pametne telefone namijenjena našim članovima koji se aktivno bave sindikalnim radom, odnosno sindikalnim povjerenicima, radničkim predstavnicima i aktivistima sindikata udruženih u SSSH. 

Aplikacija omogućuje najbrže informiranje o aktivnostima SSSH i vašega sindikata. Isto tako, putem aplikacije možete slati svoja pitanja, komentare ili ideje vezane uz sindikalni rad.

Moguće je razmjenjivati poruke s drugim sindikalistima, te pronaći njihove kontakte u adresaru.

U aplikaciji možete pronaći i sažeti pregled radnih prava, upute o dobivanju pravne pomoći, savjete za sindikalni rad i pristupnicu za učlanjivanje novih članova.

Aplikaciju mogu koristiti i neregistrirani korisnici, kojima je dostupan dio funkcionalnosti, uključujući osnovne informacije o radnim pravima i o tome zašto i kako se sindikalno organizirati.

Verziju za Android možete preuzeti na Google Playu.

Verziju za iOS (iPhone) možete preuzeti na App Storeu.

Detaljne informacije o tome kako otvoriti korisnički račun, kao i upute za korištenje aplikacije, dostupne su registriranim korisnicima – članovima udruženih sindikata.

Uzmi stvaru svoje ruke

Samo organizirani u sindikat, radnici mogu kolektivno pregovarati s poslodavcem o svojim plaćama i uvjetima rada, te organizirati štrajk ako se s njim ne mogu dogovoriti o ovim pitanjima.

Učlani se