loading

Sindikalna škola Sekcije mladih SSSH

Sindikalna škola Sekcije mladih SSSH organizira se prvi put u okviru sustava sindikalnog osposobljavanja EDUCA@SSSH na razini Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH). Edukacija je namijenjena novim članovima Izvršnog odbora Sekcije mladih SSSH i drugim mlađim sindikalnim aktivistima i povjerenicima iz sindikata.

Ciljevi programa su: povezivanje i umrežavanje novoizabranih članova Sekcije mladih SSSH i mladih aktivista iz različitih sindikata u SSSH, rasprava o ulozi Sekcije mladih SSSH i planiranje aktivnosti u narednom razdoblju, upoznavanje s Predizbornom platformom SSSH te formuliranje političkih odgovora mladih radnika u narednom razdoblju, a sve u cilju izgradnje vještina za sindikalno-aktivistički rad mladih članova sindikata.

Program će voditi i moderirati Nediljka Junaković, stručna suradnica za edukaciju i mlade i Sunčica Brnardić, izvršna tajnica za radno i socijalno pravo.

U priloženim dokumentima preuzmite program i poziv.

Uzmi stvaru svoje ruke

Samo organizirani u sindikat, radnici mogu kolektivno pregovarati s poslodavcem o svojim plaćama i uvjetima rada, te organizirati štrajk ako se s njim ne mogu dogovoriti o ovim pitanjima.

Učlani se