loading

Novi KU za IGMA d.o.o.

U još jednoj članici NEXE Grupe uspješno je dovršen proces kolektivnog pregovaranja. Glavni sindikalni povjerenik Tomislav Gregurić i direktor IGMA d.o.o. Koprivnica Karlo Šisl potpisali su novi Kolektivni ugovor s rokom važenja od godinu dana a koji se primjenjuje od 01.06.2023. godine.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i zamjenik predsjednika Uprave NEXE d.d. Stjepan Ergović, član Uprave NEXE d.d. Velimir Vilović, šef Službe za ljudske resurse NEXE d.d. Katarina Knežević te ispred Regionalnog ureda SGH sjeverozapadne Hrvatske sindikalni povjerenik Mladen Zemljić

Uz zadržavanje svih dosadašnjih materijalnih prava radnika, i u ovoj članici NEXE Grupe novim je kolektivnim ugovorom dogovoreno povećanje budžeta za plaće na razini tvrtke od 11%, odnosno povećanje bruto vrijednosti boda za obračun plaće za 5,9%, dok se preostalo povećanje budžeta za plaće odnosi na individualna povećanja plaća zaposlenika u skladu s ostvarenim rezultatima rada. 

Sklapanjem još jednog kolektivnog ugovora u članicama NEXE Grupe potvrđena je visoka usmjerenost poslodavca ka cilju poboljšanja uvjeta rada naših zaposlenika. Uz materijalna prava, to svakako uključuje i kontinuirani rad na poboljšanju svih procesa koji se odnose i na uvjete i zaštitu na radu. 


 

Pratite nas

Uzmi stvaru svoje ruke

Samo organizirani u sindikat, radnici mogu kolektivno pregovarati s poslodavcem o svojim plaćama i uvjetima rada, te organizirati štrajk ako se s njim ne mogu dogovoriti o ovim pitanjima.

Učlani se