loading

Skupština Sindikata policije Hrvatske

U Zagrebu je održana Skupština Sindikata policije Hrvatske na kojoj su izglasane Izmjene i dopune Statuta Sindikata policije Hrvatske, kao i izbor za predsjednika SPH, a novi mandat dobio je dosadašnji predsjednik i utemeljitelj Sindikata policije Hrvatske Dubravko Jagić. 

Na Skupštini su izabrani i Statutarna komisija SPH u sastavu Ljiljana Jurić, Indira Bolf Golub i Zoran Bobić te Nadzorni odbor SPH, u sastavu Darko Crnković, Tomica Glavina i Tihomir Takač.

Nakon radnog dijela, održan je svečani dio Skupštine, na kojem je, među ostalima, sudjelovao i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Mladen Novosel te dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu i predsjednik Instituta za javnu upravu prof. dr. sc. Ivan Koprić. Oni su se u svom obraćanju zahvalili na pozivu te podržali i pohvalili rad Sindikata policije Hrvatske kao najvećeg i najbrojnijeg reprezentativnog sindikata državnih službi, koji je kroz svoje aktivnosti u proteklom razdoblju uspio utjecati na značajna povećanja materijalnih prava svojih članova.

Izvor: Sindikat policije Hrvatske
 

Pratite nas

Uzmi stvaru svoje ruke

Samo organizirani u sindikat, radnici mogu kolektivno pregovarati s poslodavcem o svojim plaćama i uvjetima rada, te organizirati štrajk ako se s njim ne mogu dogovoriti o ovim pitanjima.

Učlani se