loading

Webinar – Mobilizacija i organizacija sindikalnih akcija

Kako potaknuti i angažirati članove da se priključe različitim sindikalnim akcijama?
Kako kroz prosvjedne i druge sindikalne akcije natjerati poslodavce i Vladu da čuje glas radnika?
Zašto štrajk može organizirati samo sindikat i na što trebamo paziti prilikom organiziranja štrajka?

SSSH nastavlja s online edukacijom i najavljuje webinar Mobilizacija i organizacija sindikalnih akcija koja će se održati u ponedjeljak, 3. lipnja 2024. od 10:00 do 12:00 sati.
Razgovarat ćemo o aktualnim pitanjima vezanima uz mobilizaciju članova, organizaciju štrajka i drugih oblika sindikalnih akcija s osvrtom na industrijske akcije sindikata posljednjih godina.

O ovoj temi govorit će:
Domagoj Ferdebar, glavni tajnik Sindikata graditeljstva Hrvatske (SGH)
Anita Jurić Golo, regionalna pravna zastupnica SSSH
Nikola Tuta, sindikalni povjerenik u sindikalnoj podružnici Luka Zadar d.d. (SPiVH)
sindikalne povjerenice i povjerenici.

Mobilizacija i organizacija sindikalnih akcija je online edukacija koju Savez samostalnih sindikata Hrvatske organizira za sindikalne povjerenike, članove sindikalnih povjereništava, radničke predstavnike i aktiviste sindikata udruženih u SSSH. Prijaviti se možete putem linka.

Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti svojim komentarima i pitanjima. Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara. Sudjelovanje na webinaru je besplatno.
 

Pratite nas

Uzmi stvaru svoje ruke

Samo organizirani u sindikat, radnici mogu kolektivno pregovarati s poslodavcem o svojim plaćama i uvjetima rada, te organizirati štrajk ako se s njim ne mogu dogovoriti o ovim pitanjima.

Učlani se